Vart tog GDPR vägen?

May 23, 2018

Datainspektionens jätteblunder: det går inte längre att hitta GDPR-informationen

 


Med bara två dagar kvar tills GDPR-lagstiftningen träder i kraft är det många som tar webben till hjälp för att sätta sig in i ämnet. Men alla som googlar efter Datainspektionens GDPR-artiklar riskerar att bli besvikna, då sökresultatet leder fram till ett felmeddelande.

”Datainspektionen har nyligen byggt om hela webbplatsen. Många sidor som fanns på den tidigare webbplatsen har tagits bort. Kontrollera att du skrev in rätt adress och försök igen. Om det inte hjälper kan du gå till förstasidan och försöka hitta sidan den vägen”, står det på Datainspektionens gamla sajt för GDPR.

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

PARTNERCONCEPT AB  I  UTBILDNING REKRYTERING I KONSULTING