CTI.  = Säpo för IT

November 14, 2017

Fujitsu lanserar nu sin IT-säkerhetstjänst, Cyber Threat Intelligence (CTI), i Europa, Mellanöstern, Indien och Afrika. Tjänsten har en prediktiv roll för att så tidigt som möjligt förutspå och varna för säkerhetshot och möjliggöra smidigare åtgärder för att minimera stopp i företagets dagliga verksamhet. 

 

Cybersäkerhet har blivit en av de främsta utmaningarna som diskuteras i styrelserummen världen över då en riktad cyberattack kan orsaka stor skada för hela verksamheten. I en rapport från försäkringsbolaget Lloyds of London framgår det att attacker på operativsystem kan orsaka finansiella förluster uppemot 28,7 miljarder dollar. 

 

Cyber Threat Intelligence varnar tidigt företag om potentiella hot och ger snabba och effektiva säkerhetsrekommendationer. Fujitsus säkerhetsexperter hjälper även organisationer att vidta proaktiva åtgärder för att minimera intrång och erbjuder bland annat monitorering av kundernas system dygnet runt.

Jämfört med mer traditionella tillvägagångssätt för att hantera säkerhetshot, ger Fujitsus CTI-tjänst mer riktade insikter. Fujitsus säkerhetsteam övervakar och bedömer kontinuerligt hotbilden från cyberattacker. De tar fram riskanalyser baserade på data från ett brett spektrum av källor så som kundernas egna data, strategiska partners och marknadsledande verktyg från tredje part.
 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

PARTNERCONCEPT AB  I  UTBILDNING REKRYTERING I KONSULTING