Från Cybersecurity till Cyber-Resiliens

October 27, 2017

Hur ditt företag kan gå från Cybersecurity till Cyber-Resiliens

En panel av IT-säkerhetsexperter delar deras insikter om cybersäkerhetsfrågor under ” Carousel AlwaysOn Technology Symposium”.

En panel cybersäkerhetsexperter som erbjöd tips om hur man kan bli mer motståndskraftig under 2018. 

 

Hur kan integratörer hjälpa sina kunder att göra cybersäkerhetsinsatserna i cybersäkerhet? 

Det är ett problem som blir allt viktigare för företag av alla storlekar.
Varje dag vi hör om hack som kompromissar känslig och konfidentiell information.

 

Panelen tog upp denna fråga i en livlig diskussion under "Carousel Industries AlwaysOn Symposium 2017" som fokuserade på att ta cyber-säkerhet till extrema nivåer, till en punkt som de kallar "cyber-robusthet".

 

"Vi tittar på hur högt och tjockt vi kan bygga väggar för att försöka hjälpa våra kunder att ta itu med dessa problem, "Vi måste kunna svara och dela information i realtid."

 

En kritisk aspekt av att ha motståndskraf mot cyberhot är förmågan att reagera snabbt

 

Cisco t.ex fokuserar på hot-centrerad säkerhet.

"Vi arbetar för att ta det vi vet och vända det till vad våra anvädare vet så snabbt som möjligt” Även om det förmodligen är omöjligt att helt eliminera en cyberattack ", är målet att skydda varje användare så långt det går via samarbete”.  /  Cisco

 

I en tidsålder där små företag är lika utsatta för cyberattacker som globalt stora företag, är David Gibson, (marknadschef på Varonis), förvånad över hur lite vissa företag förstår det. "Många organisationer har fortfarande stora luckor kring att skydda data, säger han.

 

En snabb återhämtning är en annan kritisk aspekt när det gäller att skydda sig mot cyber-kriminalitet.
"Vi måste erkänna att de mest effektiva hackarna kommer in och agerar i våra system"

Det kommer att hända, men hur återhämtar vi oss snabbast ?

 

Upptäcka brott mot cyber-säkerhet

 

Nästa steg för IT-företag i att hjälpa sina kunder att hantera IT-säkerhet är att minska tiden mellan detektering av ett hack till när det är fixat.

 

Mans kulle behöva säga att IT-säkerhetsföretag skulle kunna ha förmögan att läsa tankarna hos människor som de inte vet om och aldrig ens ser
"Vi måste kunna ta vad vi vet nu och förutse framtiden"

 

Övervakning av din information är en annan viktig del av pusslet.


 "Hur kan du skydda något som du inte ständigt har uppsikt över och har vetskap om vad som händer med det?" Det här problemet kommer när företag sparar all sorts information, även dokument som inte öppnats på ett år eller mer.

 

Bygga Cybersecurity och Cyber ​​Resiliens

 

Det federala stipendiumsprogrammet som stöds av (U.S. Department of Homeland Security och National Security Federation) är ett sätt att fylla talangskiktet som finns mellan antalet hackare och antalet personer som är utbildade för att stoppa dem.
Det finns cirka 250 000 ofullständiga cybersecurity jobb i USA idag. Tekniken är viktig, men vi måste också ha rätt personer med rätt kompetens. ”Vi måste driva dessa program hela vägen ner till K-12. De växer ju upp med denna teknik. "
 

Vissa experter håller inte med om det påståendet och är  "skeptiska" vi kommer att bygga en miljon människor med den här esoteriska kunskapen, “ och de påstår att man är mer partiell för att driva processen mot automatisering så att mer information kan övervakas snabbare.
U.S. Department of Homeland Security och National Security Federation svarar att kunskap alltid är en bra sak. "Ju fler människor som har ordförrådet och förstår problemen desto större changs att vi löser problemet . För deras plan är en blandning av utbildande ungdomar och mer automatisering den mix som blir den perfekta lösningen för cyber-motståndskraft.

 

"Vi kan inte få människor ut av det helt, men automation är också en stor del av detta", säger dom. "Det frigör människor att arbeta med andra saker. Det ska inte ta en månad att göra en förändring i nätverket. " Minskar riskerna för cybersäkerhet Innan mentaliteten hos några företagsledare förändras, kommer cyberhotet  om hackattacker att fortsätta att vara ett problem för företag av alla storlekar.

 

"Kontrollerna måste förändras, med det också sättet vi tänker på cybersäkerhet"


"Det handlar om att ta ägandet av data."

 

I de flesta fall har mellan 60 och 70 procent av uppgifterna i företagets nätverk inte använts på ett år, och 20 procent av uppgifterna är öppna för alla i företag, oavsett deras roller.

 

"Många organisationer har problem med att klassificera deras data. Vi delar så mycket information och vi måste göra ett bättre jobb för att skydda det.
 

"Målet är att begränsa skadorna är att "Du måste ha ett korrekt svar". 
Just nu har vi ett patchwork-tillvägagångssätt för hur vi meddelar våra kunder när deras data hackas. Det finns många olika policys om hur man hanterar det just nu.

"Alla reagerade vi när vi såg vad en terrorist aktion som den 11 september kan göra.

 Men det är inte detsamma när det kommer till våra digitala hot eftersom det inte är något du någonsin kan se “. Experter hänvisar till " sprängradie "och" säkerhetsskada " termer som brukade vara reserverade för militären men har spridit sig till kampen mot hacking. 

 

Ju tidigare du kan se hotet och ju snabbare du reagerar på det, desto  mer säkerhet kommer du att få.

In English:

 

“The earlier in that threat you can stop it, the less collateral damage you’re going to have,” he says. “Our data is worth money. Everyone’s a stakeholder in the digital trust.”

Roesch is optimistic that “there’s been more of a realization that you can’t always prevent a breach” in the last five years, adding “we have to figure out what to do when they happen.”

 

 


PartnerConcept kommer under 2018 anordna seminarium i ämnet organisatorisk resilient. Både inom IT-säkerhet och Compliance. 
Är du intresserad av mer information så att kontakta oss

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

PARTNERCONCEPT AB  I  UTBILDNING REKRYTERING I KONSULTING