Toppföretag på att upptäcka intrångsförsök

October 24, 2017

Trend Micro placerar sig återigen i toppen när det gäller att upptäcka intrångsförsök med en hundra procentig detektionskapacitet i det senaste testet som analysföretaget NSS Labs har genomfört.I testet var det bara Trend Micro och ytterligare en säkerhetsleverantör som nådde upp till den hundra procentiga nivån, vilket betyder att Trend Micros säkerhetslösningar också är i topp vad gäller att upptäcka kamouflerad skadlig kod, sådan kod som är programmerad att inte uppträda skadligt i system där den känner av att en säkerhetslösning finns på plats.– Vi jobbar idag med säkerhet i flera lager, för att kunna känna av ett så brett spektra som möjligt av olika it-relaterade verksamhetshot. Vi är förstås glada att vi nu får ett kvitto från en utomstående aktör på att den strategin fungerar väldigt väl, kommenterar Johan Jarl, IT-säkerhetsexpert på Trend Micro i Sverige.

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

PARTNERCONCEPT AB  I  UTBILDNING REKRYTERING I KONSULTING