UTBILDNING I OFFENTLIG UPPHANDLING 

Kom igång med anbudslämnande på offentliga kontrakt och känn större trygghet när du arbetar med offentliga affärer och få fler tilldelningar. Under en heldag går vi igenom grunderna för offentlig upphandling och beskriver hur det går till i praktiken.

Vi varvar teoretiska genomgångar med exempel från domstolarnas praxis och aktuella upphandlingsfrågor. Det finns även utrymme för diskussioner baserat på egna frågor och tidigare erfarenheter. Sammantaget skapas en dynamisk och lärorik utbildningsdag

Utbildning Offentlig Upphandling, LOU (steg 1)

Innehåll:  

  • Bakgrund och övergripande beskrivning av offentliga affärer

  • Grundläggande avtalsrätt

  • Principerna för offentlig upphandling

  • Reglerna i lagen om offentlig upphandling (LOU)

  • Hur en annonserad upphandling kan gå till

  • Olika typer av upphandlingsförfaranden

  • När det blir fel i upphandlingen eller i det upphandlade kontraktet

  • Strategiska tips inför anbudslämnande

Utbildningen vänder sig främst till dig som är leverantör och som har en del eller inga förkunskaper alls på området. Även du som redan arbetar med upphandling, men vill uppdatera dina kunskaper, kommer ha stor nytta av utbildningen. För dig som arbetar med området i stor utsträckning eller som redan har omfattande kunskaper rekommenderar vi istället vår fortsättningskurs.

Föreläsare:  Vi samarbetar med flertalet erfarna och pedagogiska advokater och specialister inom offentlig upphandling. 

 

Observera att platstillgången är begränsad för att garantera bästa utbildningsresultat.

PartnerConcept AB har en lång erfarenhet av offentlig upphandling. Vi har tillgång till ett stort nätverk av utbildare och experter inom området. Vi känner till branschens utmaningar och kan möta de krav som anbudsgivare behöver känna till vid förändringar av lagar och förordningar. Det gör oss flexibla och effektiva som utbildningspartner.
Vi tar fram såväl kompetenshöjande punktinsatser inom juridik, ekonomi och ledarskap som skräddarsydda utbildningsupplägg för din organisation.

För mer info eller bokning, ring 08 506 362 93
Alternativt fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig

PARTNERCONCEPT AB  I  UTBILDNING REKRYTERING I KONSULTING