FRAMGÅNGSRIKA FÖRHANDLINGAR 

(Utbildning 2 dagar)

Framgångsrika Förhandlingar, utbildning 2 dagar

Pris: SEK 15 900 exkl moms 

 

Under två effektiva utbildningsdagar får du kunskaper om förhandlingsteknik enligt framgångsrika metoder. Utbildningen är utformad och anpassad för alla som behöver vässa upp sina förhandlingskunskaper inom entreprenad- fastighets- och miljöbranschen.

Utbildningens syfte är att du ska få en komplett plattform med de strategiska och taktiska delar som är användbara i förhandlingar och vi går igenom grunderna i prisförhandlingar och problemlösande förhandlingar. Du får kunskap om kommunikation och hur du på bästa sätt kommunicerar under förhandlingar.

Innehåll

Utbildningen följer en pedagogisk röd tråd utifrån en strukturerad casebaserad metod. Utbildningarna varvar teori och praktik och i workshop-form får samtliga deltagare möjlighet att träna på förhandlingssituationer genom simulerade case.

Dag 1

Genomgång av grunderna för förhandling med fokuserar på den viktiga förberedelsen inför förhandling. Under första dagen presenteras en allmän, enkel och användbar modell för förhandlingsteknik och under dagen får du möjlighet att träna enligt modellen. Förhandlingssimuleringarna har ett allmänt innehåll denna dag och fokus är på de tekniska delarna av förhandlingen.

 • Förhandlingsteknik och metod

 • Förberedelse inför förhandling

 • Introduktion och genomgång av förhandlingsmodellen

 • Simuleringsövningar utifrån förhandlingsmodellen

   

Dag 2

Förberedelse av olika typer av förhandlingar som kan förekomma inom fastighetsområdet, exempelvis förhandlingar rörande transaktioner, entreprenadprojekt och förvaltningsuppdrag. Under dagen får du en genomgång av tvistelösningsanalys och scenarion där man möter samma motpart flera gånger. Avslutningsvis integrerar vi utbildningsdagarnas moment och går igenom tekniker för hur du kan arbeta med besvärliga motparter i förhandlingar.

 • Förberedelse av olika typer av förhandling

 • Tvistelösningsanalys

 • Bygg konstruktiva relationer

 • Nyheter inom forskningen inom förhandlingsteknik

 • Moment och tekniker för att arbeta med besvärliga motparter i förhandlingar

 • Sammanfattande avslutning och utdelning av intyg

PartnerConcept AB har en lång erfarenhet av affärsjuridik. Vi har tillgång till ett stort nätverk av utbildare och experter inom området. Vi känner till branschers utmaningar och kan möta de krav som företag behöver känna till vid förändringar av lagar och förordningar. Det gör oss flexibla och effektiva som utbildningspartner.
Vi tar fram såväl kompetenshöjande punktinsatser inom juridik, ekonomi och ledarskap som skräddarsydda utbildningsupplägg för din organisation.

Kontakta oss för kompletterande frågor eller bokning på tel: 08 506 362 93

PARTNERCONCEPT AB  I  UTBILDNING REKRYTERING I KONSULTING